You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • 01.07.2022

На початку року компанія Moxa вивела на ринок промислової автоматизації нову серію 2-портового шлюзу MGate 5217I. Дана серія представлена у вигляді двох моделей - MGate 5217I-600-T і MGate 5217I-1200-T на 600 і 1200 вузлів підключення, відповідно. Основною функцією новинки є перетворення протоколу Modbus RTU/ACSII/TCP до протоколу BACnet/IP, що часто використовується для об'єднання пристроїв від різних виробників в єдину систему з подальшим моніторингом і управлінням.

Компанія МОХА бачить майбутнє через призму високих стандартів безпеки, тому розробка і вихід з світло нових пристроїв завжди базується на новітніх стандартах в цій області. Цей пристрій відповідає вимогам новітнього стандарту безпеки IEC 62443-4-2. Крім базових функцій безпеки, присутня можливість аналізу і запобігання кібератак, включаючи захист від злому паролів, пошук і запобігання витоку даних, управління обліковим записом з фільтрацією по білому списку.

Зручність у роботі з шлюзами MGate 5217I надає простий доступ до налаштувань і моніторингу через веб-консоль. За допомогою простого, інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу існує можливість вибору режиму перетворення протоколів, генерації команд Modbus за допомогою імпорту таблиць Excel, моніторингу трафіку і проведення діагностики. Це значно спрощує роботу і заощаджує час на початковому етапі установки обладнання.

Моделі серії MGate 5217I мають промислове виконання із захистом по класу IP30, робочий температурний діапазон -40 to 75 ° C і монтаж на DIN-рейку. Продумана і протестована часом система харчування, захист від перешкод і гальванічна розв'язка послідовного порту рятують від зайвого головного болю проектувальників і інсталяторів системи. А гарантія 5 років і напрацювання на відмову більше 1 млн. Годин дозволяють використовувати обладнання Moxa в відповідальних сферах застосування.

Share this post