You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Некеровані комутатори Ethernet від компанії Advantech

Некеровані комутатори Ethernet від Advantech не потребують налаштування, працюють за принципом plug-and-play і призначені для використання в складних промислових умовах.

Дана лінійка комутаторів містить близько 60 моделей. Ціни вказані по курсу 27.80 грн./USD. Гарантійний термін на більшість моделей становить 5 років. Найбільш ходові позиції підтримуються на складі в Києві або на Тайвані. Повний доступ до прайс листу Advantech можна отримати через особистий кабінет після реєстрації.


Тестовий набір для ознайомлення з продукцією Beckhoff

На ринку промислової автоматизації існує ряд виробників, які використовують ПК для управління різним устаткуванням на промислових виробництвах та об'єктах інженерної інфраструктури. В Україні широку популярність набули такі бренди як Siemens, Schneider, Omron, Mitsubishi і деякі інші. Продукція компанії Beckhoff спочатку не знайшла таке поширення у нас, проте обладнання цього виробника дуже широко використовується в основному на ринку західної Європи, а також в Сполучених Штатах і країнах Далекого Сходу.


Процесори AMD в промислових вбудованих ПК Beckhoff

Восени 2020 року компанія Beckhoff розширила існуючу номенклатуру вбудованих ПК за рахунок використання процесорів AMD Ryzen ™. Нова серія CX20x3 націлена на підвищення продуктивності в режимі реального часу, використовуючи для цього ефективність центрального процесора на мікроархітектурі Zen і високу продуктивність графічного процесора Vega в 2D / 3D режимі.


Інформація для замовників напівпровідникової продукції

В останні тижні ситуація зі світовими поставками напівпровідникових елементів сильно змінилася. Засоби масової інформації часто кажуть про вузькі місця тільки в автомобільній промисловості, однак виробництво промислових або споживчих напівпровідникових чіпів страждає так само, якщо не більше.


Нова модель шлюза протоколів MGate 5217I від Moxa

На початку року компанія Moxa вивела на ринок промислової автоматизації нову серію 2-портового шлюзу MGate 5217I. Дана серія представлена у вигляді двох моделей - MGate 5217I-600-T і MGate 5217I-1200-T на 600 і 1200 вузлів підключення, відповідно. Основною функцією новинки є перетворення протоколу Modbus RTU/ACSII/TCP до протоколу BACnet/IP, що часто використовується для об'єднання пристроїв від різних виробників в єдину систему з подальшим моніторингом і управлінням.


Серия панельных компьютеров XPPC компании Nexcom

Тайваньская компания Nexcom проводит программу продвижения своей новой линейки XPPC панельных компьютеров с широкоформатным сенсорным экраном. В течение августа компания предлагает скидку 30% на две модели – XPPC 10-100 и XPPC 24-100. Данные компьютеры имеют одинаковую конфигурацию и отличаются только размером и типом дисплея – 10.1” TFT WXGA 16:10 у младшей модели и 23.8” TFT FHD 16:9 у старшей.


Новые коммутаторы компании Moxa серии EDS-2000-EL

Компания Moxa выпустила новую серию EDS-2000-EL базовых промышленных коммутаторов, которые отличаются минимальными размерами и расширенным функционалом. Данная серия представлена моделями EDS-2005-EL и EDS-2008-EL.

Основные преимущества данной серии:

1. Размеры. Благодаря новому металлическому корпусу, коммутатор имеет размеры сопоставимые с обычной кредиткой. Поэтому данные устройства могут устанавливаться в неглубокие коммутационные шкафы с глубиной от 3 дюймов...


Модернизация Alubos и Alustyle.

Компания Bopla предлагает новые решения  по модернизации корпусных изделий серий Alubos и Alustyle, а также анонсировала новые сверхпрочные корпуса Polysafe.
Корпуса серии Alubos ABPH и ABPH K теперь могут оснащаться настенным креплениями, интегрировнными в базовую часть профилей всех размеров, кроме 820 и 2070. Доступно к поставке с 3 квартала 2020 г.

В линейке корпусов серии Alustyle, к уже добавленному формату ASPH 1540, появился новый - ASPH 1835, который является более «плоской» версией формата  ASPH 1850. Доступно к поставке со 2 квартала 2020 г.


Новые Металлические кожухи и корпуса Harting

HARTING представляет металлические кожухи и корпуса  серий Han® B, EMC и M в версиях, которые позволяют установку контактных вставок с внутренней стороны шкафа. Новая опция упрощает оснащение электрошкафов с интерфейсами. Основное назначение это применение в машиностроении и автоматизации, робототехнике, транспортных и энергетических технологиях.

Промышленные разъемы Han® с металлическим кожухом особенно хорошо подходят для условий, требующих высокого уровня надежности компонентов и максимально простой установки. Однако до настоящего времени для сборки требовалось, чтобы кабель сначала был пропущен через отверстие в шкафу управления, чтобы вставки можно было собрать снаружи шкафа, а затем втянут...